Autósiskolánkban

Mistral Autósiskola Mistral Autósiskola Mistral Autósiskola
kategóriákra szerezhető vezetői engedély.

 

Nálunk a KRESZ TANFOLYAM ONLINE, AZ INTERNETEN is végezhető.

A tanfolyamra való jelentkezést követően, azonnal kezdhetsz, akár külföldről is elvégezheted az elméleti képzést, csak a vizsgára kell hazautaznod! Más autósiskola többhetes időrabló tantermi oktatása helyett végezd el akár 1 nap alatt az online KRESZ tanfolyamot! A tantermi képzésnél sokkal rugalmasabb, kényelmesebb, gyorsabb, és mégis hatékonyabb.

Amennyiben online képzési formával, félelmeid lennének azzal, kapcsolatban hogy az esetleg nem értett részeket nincs kitől megkérdezni, mi erre is kínálunk megoldást, ugyanis ehhez a képzési formához a tananyagban történő előre haladásod függvényében biztosítunk neked négy konzultációs alkalmat, lehetőséget, amennyiben szükségét érzed. Így iskolánkban tényleg gyorsan szerezhetsz jogosítványt!

 

ONLINE elméleti képzéseink mellett tartunk tantermi KRESZ tanfolyamokat is, melyek általában hetente indulnak, és a lehetséges legrövidebb idő alatt zajlanak le. A tanteremben (általában kis csoportokban) történik a képzés,  7 alkalommal kell részt venned foglalkozáson, alkalmanként 4 tanítási órában.